Beleef de Dakar tijdens de GTC Rally

Beleef de Dakar tijdens de GTC Rally

Zaterdag wordt de GTC Rally verreden in en om Achtmaal. Het rallycentrum is opnieuw het centrale servicepark in Achtmaal, waar dit jaar nog meer te beleven valt voor de toeschouwers. 

Natuurlijk kan je op het serviceterrein de monteurs aan het werk zien, die tussen de klassementsproeven door aan de rallywagens sleutelen. Je kan ook een praatje maken met de rijders of luisteren naar de commentaar van onze ervaren speakers op het podium en langs klassementsproef Achtmaal-De Hel, die opnieuw vlak langs het serviceterrein ligt. 

Dit kan je op het terrein ook kennismaken met andere gemotoriseerde sporten. Vooral Dakar staat centraal in het Dakar-dorp, waar diverse teams hun indrukwekkende bolides voor in de woestijn presenteren. Wie "Dakar" zegt, denkt natuurlijk aan team De Rooy. Zij zijn van de partij met "de Neus", een van de legendarische trucks van Jan de Rooy. 

Ook team Hoondert is te gast met hun truck en servicetruck. Hans Weijs presenteert een Arcane buggy, Niek Oude Luttinkhuis is er met zijn Mitsubishi Pajero Classic. Verder is Arco Rallysport van de partij met hun Truck, zijn er enkele SSV's en prachtige rally replica's (Mitsubishi Lancer, Opel Manta,...).

De band Red Cars zorgt voor sfeer en trial-professional Alex Van den Broek uit Zundert zal enkele demonstraties geven. 

Kortom, er is meer te beleven dan alleen rally op de GTC Rally in Achtmaal. Zorg dat je erbij bent zaterdag! 


 

Contact met GTC Rally

Hofdreef 16 | 4881 DR | Zundert

KvK 88558800

BTW  NL8646.88.088B01

Search