Van Donge & de Roo drie jaar hoofdsponsor

Van Donge & de Roo drie jaar hoofdsponsor

"Snelheid past bij ons dynamisch bedrijf"

Schitterend nieuws voor de GTC Rally. Van Donge & de Roo, al jaren een trouwe partner van de organisatie, heeft zijn engagement versterkt. Het familiebedrijf uit Rhoon zal de komende drie jaar hoofdsponsor zijn van de GTC Rally. 

Van Donge & de Roo, een 100% familiebedrijf, heeft een hart voor de sport. Als partner van Feyenoord heeft het zijn engagement in het voetbal versterkt, waarna het bedrijf uit Rhoon nu ook drie jaar  hoofdsponsor wordt van de GTC Rally. 

"We waren al jarenlang partner van de Nacht van Achtmaal, mede omdat we afkomstig zijn uit Rijsbergen en zo de mensen van de club goed kennen," vertelt Dennis de Roo, mede-eigenaar van het bedrijf. "We kregen nu de vraag of we hoofdsponsor wilden worden en we gaan dat engagement graag aan. De rallysport staat synoniem voor snelheid en dat is in onze sector ook heel belangrijk. In de logistieke sector, zowel per schip als per trein, de verwerking van containers en het verwerken van douaneformaliteiten, is snelheid van handelen en dynamisch zijn essentieel. Vandaar dat het DNA van ons bedrijf uitstekend past bij de uitstraling van de GTC Rally," vervolgt Dennis de Roo. 

Van Donge & de Roo is ondertussen uitgegroeid tot een belangrijke speler in de havens van Rotterdam en Antwerpen. Het bedrijf telt 340 medewerkers, verwerkt jaarlijks 700.000 containers, heeft enorme depots in Rotterdam en Antwerpen en heeft dagelijks treinen rijden tussen Rotterdam en het Europese hinterland met een capaciteit van ongeveer 50x40ft of 100x20ft. 

"We zijn heel blij dat Van Donge & de Roo zijn engagement in de GTC Rally nog versterkt, zodat de GTC Rally zijn uitstraling als gezelligste rally van Nederland nog kan versterken," aldus organisator John Elst.  

 

Contact met GTC Rally

Hofdreef 16 | 4881 DR | Zundert

  • dummy+31(0)76-5963006

  • dummy info@gtcrally.eu

Search