GTC VIP 2019

De GTC Rally, Historic Rally, Short Rally en de cross country zijn dit jaar de hoogtepunten van de autosportkalender. Dit jaar hebben we weer een tweedaags evenement op 12 en 13 juli met veel internationale deelnemers.

VIP PROGRAMMA VRIJDAG 12 JULI 2019

VIP Achtmaal

Op vrijdagavond zal de bekende nacht van Achtmaal weer gereden worden, dit in combinatie met andere proeven. Op deze locatie kunt u het rally spektakel in het donker meemaken onder het genot van een hapje en een drankje.

VIP locatie is geopend van 19:00u tot 02:00u.

VIP PROGRAMMA ZATERDAG 13 JULI 2019

VIP Breda International Airport

De start/finish wordt het hart van de rally. Direct naast het startpodium wordt er een VIP-lounge ingericht. Deze locatie zal op zaterdag tot uw beschikking staan. Ook op deze VIP locatie kun u onbeperkt genieten van een hapje en een drankje. Tijdens deze dag is er de mogelijkheid om met een bus naar KP Roosendaal vervoerd te worden.

Op zaterdag zal ook op Breda International Airport het Rally Festival plaatsvinden, naast de klassementsproeven. De meest snelle/luxe auto’s kunt u hier bewonderen, daarnaast zullen er ook verschillende dragrace’s zijn. Sensatie gegarandeerd!

VIP locatie is geopend van 10:00u tot 23:00u.
Image

Prijzen VIP

Achtmaal€ 115,00
Breda International Airport€ 135,00
Combiticket beide dagen€ 225,00
Meerijden met een rallyauto€ 365,00
Meerijden met eenprofessionele rallyrijder op wedstrijdsnelheid en tijdens een klassementsproef van de Rally, compleet uitgerust met rally-overall en helm. Kippenvel verzekerd!
Meevliegen met een helikopter tijdens de rally€ 95,00
Meevliegen met onze helikopter is letterlijk een hoogtepunt van de rally. De zeer ervaren piloten geven u een overzicht van grote hoogte of vliegen laag met een rallyauto mee. De helikopter vliegt op vrijdag avond vanuit Achtmaal en zaterdag vanaf Breda International Airport.

Contact met GTC Rally

Hofdreef 20

4881 DR Zundert

Nederland

  • dummy info@gtcrally.eu

Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om de nieuwsbrief te ontvangen

© Copyright GTC Rally 2021. Een evenement van Stichting Autosport Zuid West Brabant

Search