MAATREGELEN CORONA UPDATE 9-7-2021

Aanpassing protocol naar aanleiding van de Personferentie van 9 juli 2021. Na nauw overleg met de Gemeente en Burgemeester Vermue van Zundert is er besloten dat de GTC Rally 2021 door kan gaan. Publiek is ook welkom op de klassementsproeven.

De volgende maatregelen zijn genomen om op een veilige manier ons evenement door te laten gaan;

  • De klassementsproeven kunnen bezocht worden door publiek. Hier geldt de 1,5m maatregel. Kaarten om alle klassementsproeven te bezoeken kosten €8,00.
  • Het serviceterrein is niet voor het publiek toegankelijk. Het serviceterrein is enkel toegankelijk voor rijders, servicemederkers en genodigden. Hiervoor geldt nog steeds dat een geldige QR-code overlegd moet worden met controle van uw ID voordat toegang verleend wordt. 

Mocht er een ticket gekocht zijn voor toegang tot de klassementsproeven inclusief toegang tot het serviceterrein / evenemententerrein dan kan deze ingewisseld worden voor een toeganskaart voor de klassementsproeven.
Image
Image

Uitleg Corona Check APP

  1. Bezoekers van ons evenemententerrein in Achtmaal dienen in het bezit te zijn van de CoronaCheck-app. Zonder een QR-code kan er geen toegang verleend worden.

  2. Heb je geen corona (nagatieve testuitslag), eerder al corona gehad (positieve testuitslag) of ben je volledig gevaccineerd. Dan kun je de gegevens ophalen in de CoronaCheck-app. Download de app via de Apple App Store of de Google Play Store.

  3. Ben je nog niet volledig gevaccineerd, en heb je onlangs geen corona gehad? Maak dan een testafspraak via: http://www.testenvoortoegang.nl

  4. Vul in de CoronaCheck-app de ophaalcode in die je bij je negatieve testuitslag hebt gekregen. Of haal je gegevens op met DigiD.

  5. De app maakt van jouw gegevens een bewijs in de vorm van een QR-code.

  6. Laat de QR-code scannen bij de Corona Check aan ons evenemententerrein in Achtmaal. Neem je identiteitsbewijs en toegangskaartje ook mee!

Contact met GTC Rally

Hofdreef 20

4881 DR Zundert

Nederland

  • dummy info@gtcrally.eu

© Copyright GTC Rally 2022. Een evenement van Stichting Autosport Zuid West Brabant

Search