Compact, uitdagend en gezellig!

Palmares Rally / Sprint

Nog precies 4 maanden. Op zaterdag 10 juli zal de GTC Rally verreden worden in en rond Achtmaal, de historische thuisbasis van de "Nacht van Achtmaal".

Op 4 maanden tijd kan veel gebeuren. In de zomermaanden hopen we in elk geval terug te kunnen genieten van onze vrijheid en van de rallysport. Ondanks de gezondheidscrisis en ondanks de avondklok, werkt het organisatiecomité achter de schermen hard verder om binnen vier maanden een topevenement te kunnen presenteren. Een compacte GTC Rally, met een rallycentrum en servicepark in Achtmaal, waar op zaterdag 10 juli ook het grootste deel van de wedstrijdkilometers verreden zal worden.

De organisatie houdt in elk geval vast aan de datum van zaterdag 10 juli. Indien de pandemie binnen 4 maanden alsnog de rally onmogelijk maakt, dan zal de wedstrijd niet uitgesteld worden naar het najaar, maar wel naar de zomer van 2022. Met dat scenario wordt 4 maanden voor de GTC Rally geen rekening gehouden in Achtmaal en omgeving. Iedereen wil immers weer genieten van een toprally met Brabantse gezelligheid.
Image
youtube-bgb.jpg

Impressie

De befaamde nacht is geliefd, maar ook gevreesd.

De GTC Rally blijft trouw aan zijn verleden. de allereerste editie van de “Nacht van Achtmaal” werd al in 1987 georganiseerd in Zundert. Het handelsmerk van de Brabantse klassieker blijft zijn “Nacht van Achtmaal”, met enkele prachtige landelijke proeven in het donker waaronder “de Hel XL”, een begrip in de Nederlandse rallywereld.

Contact met GTC Rally

Hofdreef 20

4881 DR Zundert

Nederland

  • dummy info@gtcrally.eu

Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om de nieuwsbrief te ontvangen

© Copyright GTC Rally 2021. Een evenement van Stichting Autosport Zuid West Brabant

Search