Kaartverkoop

 

De GTC Rally start op zaterdag 14 juli op Breda International Airport en dit jaar wordt rondom dit autosport spektakel een compleet GTC Rally Festival georganiseerd met enorm veel randanimatie met supercars en muscle cars die op de landingsbaan in actie komen. Aangevuld met veel andere showelementen en natuurlijk met om 14 uur de start van de rally die door West Brabant rijdt en eindigt met de vermaarde Nacht van Achtmaal. 
Op deze website vind je een compleet programma met wat je allemaal kunt verwachten! Ook kun je via de ticketshop op deze website de kaarten bestellen voor het GTC Rallyfestival inclusief toegang tot de klassementsproeven. Aan de deur kosten deze kaarten €15,-. In de voorverkoop te verkrijgen met extra korting. Hoe eerder u ze koop hoe meer korting u ontvangt.

Bij onderstaande voorverkoopadressen kun je vanaf 24 juni ook kaarten kopen.

[wpdatatable id=”8″]

Meerijden met een rallywagen
Nog nooit kon U de sensatie van de GTC Rally of short rally van dichterbij ervaren.

Meerijden met een professionele rallyrijder in één van de X-auto’s op wedstrijdsnelheid tijdens een klassementsproef van de Rally, compleet uitgerust met rally-overall en helm.
Spektakel verzekerd !

Prijs : € 365,-

Meevliegen met de helicopter
Een rallybeleving op grote hoogte

Meevliegen met onze helikopter is letterlijk een hoogtepunt van de GTC Rally. De zeer ervaren piloten geven u een overzicht van grote hoogte of vliegen laag met een rallyauto mee.

Opstijgen vanaf de locatie Breda Airport.

Prijs : € 90,-

Onze VIP arrangementen

De GTC Rally, Historic & Legend, Short rally en het GTC Rally Festival met prachtige supercars die ook in actie komen op de landingsbaan zijn dit jaar de hoogtepunten van de internationale autosport- kalender. We hebben dit jaar een 1-dags evenement met vele internationale deelnemers op zaterdag 14 juli.
 
In totaal worden 12 uitdagende klassementsproeven gereden in de gemeenten Halderberge, Rucphen en Zundert in Nederland en in Kalmthout in België.
Dit allesomvattende autosportevenement is bij uitstek geschikt als personeelsuitje, of nodig uw naaste relaties uit voor een overweldigende dag.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Volg ons op Social Media

Contactgegevens

© 2018 Stichting Autosport Zuid-West Brabant